Συμμαχία: Τελικά μας κυβερνούν οι φίλοι του Υπουργού Οικονομικών;

Τελικά μας κυβερνούν οι φίλοι του Υπουργού Οικονομικών; Διερωτάται σε γραπτή ανακοίνωση η Συμμαχία Πολιτών ρωτώντας ταυτόχρονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τι έχει να πει γι΄αυτό.

Η παρέα του Χάρη Γεωργιάδη ξανακτυπά. Αυτή τη φορά τίθεται θέμα ασυμβίβαστου για τον φίλο του Υπουργού Οικονομικών κ. Σάββα Χαπέρη οποίος ενώ διορίστηκε αντιπρόεδρος στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, προσελήφθη παράλληλα και σε τράπεζα εισηγμένη στο ΧΑΚ.

Το θέμα πρέπει να το επιληφθεί άμεσα η Γενική Εισαγγελία καθώς ο Νόμος ορίζει ότι τα μέλη του ΔΣ του ΧΑΚ δεν πρέπει να έχουν ουσιώδες συμφέρον σε εταιρεία της οποίας οι εταιρικοί τίτλοι είναι εισηγμένοι στο ΧΑΚ.

Φαίνεται ότι για την Κυβέρνηση Αναστασιάδη, οι άριστοι των αρίστων είναι οι φίλοι, συμμαθητές και κουμπάροι του κ. Γεωργιάδη. Αυτή τη μέθοδο επέλεξαν και για τον Συνεργατισμό, που όταν κλήθηκε να τον διασώσει ο κ. Γεωργιάδης αντί να κοιτάξει την ποιότητα επέλεξε να διορίσει σε ακριβοπληρωμένες θέσεις ημέτερους. Το αποτέλεσμα των επιλογών του γνωστό και τραγικό.

Τελικά μας κυβερνούν οι φίλοι του Υπουργού Οικονομικών;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τί έχει να πει για αυτό;