Συλλούρης: Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ και υποψήφιος για την Ευρωβουλή Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε σήμερα ότι η Κύπρος θα πρέπει να προετοιμαστεί για ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις και στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι για να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε κράτος δικαίου.

Σε δηλώσεις του στη Λάρνακα, είπε ότι πρέπει να διορθωθούν ταυτόχρονα και με βάση την έκθεση της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής οι παθογένειες του συστήματος για να μας εμπιστευτούν οι ξένοι.

Αναφερόμενος στον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή, ο Δημήτρης Συλλούρης είπε ότι «αυτός ο κατάλογος ήταν για να κλείσει τα στόματα όσων έλεγαν ότι κρύβουμε ονόματα. Και τα ονόματα που είναι εκεί εγώ θεωρώ ότι εκ πρώτης όψεως δεν έχει κανένας οτιδήποτε το μεμπτό. Είναι με άδεια που έβγαλαν τα λεφτά τους και υπάρχουν και πάρα πολλά λάθη».

«Αλλά», κατέληξε ο Δημήτρης Συλλούρης, «θα πρέπει να απαντήσουμε καθηκόντως και σ` όλες αυτές τις διαδόσεις ότι κρύβουμε ονόματα. Ακόμη και σήμερα εφημερίδες λένε ότι δώσαμε ονόματα χωρίς τεκμήρια. Νομίζω επιτέλους να σοβαρευτούμε».