Συλλήψεις 4 προσώπων για υποθέσεις ναρκωτικών

Τέσσερα άτομα ηλικίας 32, 33, 21 και 23 χρόνων, συνελήφθησαν  βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Γύρω  στο μεσημέρι χθες, εντοπίστηκε 32χρονος να περιφέρεται με το αυτοκίνητό του σε απόμερο χωράφι στη Λευκωσία. Αυτός βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας ένα δέμα το οποίο φέρεται να τοποθέτησε κάτω από λάστιχο που βρισκόταν στο χωράφι. Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή ενώ ταυτόχρονα πέταξε ένα νάιλον σακούλι στο έδαφος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο συγκεκριμένο σημείο διαπιστώθηκε ότι στο νάιλον σακούλι υπήρχε σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 50 γραμμαρίων περίπου, ενώ στο δέμα υπήρχε σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός κιλού.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στη σκηνή κατέφθασε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 33χρονος και ο 21χρονος καθώς και μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 23χρονος. Ανακρινόμενα τα πιο πάνω πρόσωπα δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την παρουσία τους στο συγκεκριμένο χώρο ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 32χρονος.

Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν γύρω στις 6.45 χθες το πρωί βάσει δικαστικού εντάλματος την οικία 35χρονου στην επαρχία Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν στο υπόγειο της κατοικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 58 φυτά κάνναβης, ύψους από 30 εκατοστά μέχρι 60 εκατοστά.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για την κατοχή και καλλιέργεια των αναφερόμενων φυτών.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.