Συλλήψεις 4 νεαρών, για διαρρρήξεις και κλοπές

Συλλήψεις 4 νεαρών, για διαρρρήξεις και κλοπές

Συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 18 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Της σύλληψής του, είχε προηγηθεί καταγγελία στις 19 Νοεμβρίου, 2018 για διάρρηξη καντίνας σχολείου της επαρχίας Λεμεσού και κλοπής μικρού χρηματικού ποσού, καθώς επίσης και διάρρηξης αποθήκης εντός του εν λόγω σχολείου και κλοπής διάφορων αντικειμένων. Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου 18χρονου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 20 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης εστιατορίου και κλοπής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 20 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.