Συλλήψεις σε Πάφο και Λάρνακα, για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις σε Πάφο και Λάρνακα, για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη, μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και άρνησης παροχής δείγματος εκπνοής για έλεγχο αλκοόλης.

Ο Αστυνομικός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης – σύλληψη – απόλυση

Μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου), ανέκοψαν χθες βράδυ σε περιοχή της Αραδίππου, αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα. Στον 32χρονο οδηγό του οχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 98μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 32χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. Στη συνέχεια, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.