Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές στη Πάφο και Λεμεσό

Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές στη Πάφο και Λεμεσό

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου εναντίον 21χρονου, μετά τον εντοπισμό περιουσίας που είχε κλαπεί από την κατοικία.

Ο 21χρονος συνελήφθη γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα χθες Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, όταν μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν σε δρόμο στην Πάφο, όχημα στο οποίο ο ίδιος επέβαινε ως συνοδηγός. Σε έρευνα που ακολούθησε, μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν στην κατοχή του 21χρονου ένα ρολόι, μία καδένα λαιμού με Σταυρό και μενταγιόν, ακόμη ένα μενταγιόν χρυσού χρώματος, ένα κουτί με πέτρες που ομοιάζουν με διαμάντια και ένα κλειδί οχήματος, για την κατοχή των οποίων ο 21χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε το πρωί χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Γύρω στις 3.00 το απόγευμα χθες, 55χρονη κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι μεταξύ της περασμένης Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου και χθες Παρασκευή, έγινε διάρρηξη σε κατοικία της, στην επαρχία Πάφου.

Στην παραπονούμενη υποδείχθηκαν τα αντικείμενα που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του 21χρονου και αυτή αναγνώρισε το ρολόι, το κουτί και το κλειδί αυτοκινήτου, ως περιουσία που κλάπηκε από την κατοικία της.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου.

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνάται και εναντίον 19χρονου στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45 χθες το βράδυ, μετά από πληροφορία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν το 19χρονο σε περιοχή της Λεμεσού.

Στο σημείο βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο του, εντός του οποίου εντοπίστηκαν δύο ηλεκτρικά εργαλεία οικοδομών για την κατοχή των οποίων ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά κατά πόσο τα οικοδομικά εργαλεία αποτελούν κλοπιμαία περιουσία.