Συζήτηση ΠτΔ με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου για το θέμα της χρηματοδότησης

Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου δέχθηκε σήμερα το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατά την έξοδό του από το Προεδρικό, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου κ. Λοΐζος Βασιλείου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου γίνεται δεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο κ. Βασιλείου, συζητήθηκαν θέματα νεολαίας, «τα θέματα που εμπίπτουν κάτω από το Συμβούλιο Νεολαίες Κύπρου που έχει 61 οργανώσεις νεολαίας κάτω από την ομπρέλα του.

Μας έδωσε τεράστια στήριξη στο θέμα της χρηματοδότησης. Το θέμα στήριξης θεσμοθέτησης του Συμβούλιου Νεολαίας Κύπρου και αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουμε τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ευχαριστούμε και πάλι, διότι, είναι σημαντικό οι θεσμοί της κυπριακής κοινωνίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας να γνωρίζουν άτομα που είναι εθελοντικά στο Συμβούλιο και που προσπαθούν να δυναμώσουν τη νεολαία της Κύπρου».