Συγκλονισμένη η κοινωνία των Ιωαννίνων από την αυτοκτονία του διευθυντή παραγωγής της “Δωδώνης”

Η είδηση του θανάτου του 51 χρόνων διευθυντή παραγωγής της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη», έχει προκαλέσει θλίψη αλλά και τεράστια ερωτηματικά. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και μέχρι στιγμής , όλα δείχνουν ότι επέλεξε  ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του. Η πρώτη εκτίμηση από τον ιατροδικαστή αλλά και από τα στοιχεία που βρέθηκαν δίπλα στο σώμα του, δείχνουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φυτοφαρμάκων.

Ο 51χρονος άφησε σημείωμα, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της ασφάλειας ως προς την αυθεντικότητά του, στο οποίο αναφέρει προσωπικούς λόγους ως αιτία της αυτοκτονίας του… “αποφάσισα να αυτοκτονήσω γιατί η ζωή μου ήταν ανυπόφορη. Συγχωρείστε με”, γράφει σύμφωνα με πληροφορίες.

Μαρτυρίες, από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, λένε ότι τον τελευταίο καιρό εμφανιζόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος, σαν να τον απασχολούσε κάτι σοβαρό. Οι ίδιοι άνθρωποι πάντως, δεν γνωρίζουν να υπήρχε κανένα πρόβλημα στην εργασία του, αλλά ούτε και στην οικογένειά του. Συνάδελφοι και φίλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια και έχουν σοκαριστεί με την είδηση της αυτοκτονίας του.

Την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Ιωαννίνων,  ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης.