Συγκινητικό! 81χρονη βρήκε την 103 ετών μητέρα της που έψαχνε για 61 χρόνια

Μια ακόμα απίστευτη ιστορία κάνει το γύρo του διαδικτύου, αφού μια 81χρονη γυναίκα μοιράστηκε πρόσφατα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης το πώς ανακάλυψε ότι η 103χρονη μητέρα της ήταν ακόμα ζωντανή, αφού πέρασε 61 χρόνια ψάχνοντας γι’ αυτήν.

Όπως ανέφερε το Ladbible, η Ειλίν Μακίν μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο του Δουβλίνου και πέρασε πάνω από έξι δεκαετίες ψάχνοντας για την οικογένειά της. Η έρευνα ξεκίνησε όταν η Μακίν ήταν μόλις 19 χρονών.

Προκειμένου να εντοπίσει την οικογένειά της, η Μακίν εμφανίστηκε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή (Liveline) πέρυσι.

«Ήμουν πολύ αναστατωμένη που ήμουν ακόμα σε αυτόν τον πλανήτη, χωρίς να έχω ούτε έναν συγγενή», δήλωσε η Μακίν κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής.

Μόλις λίγους μήνες μετά η Μακίν κατάφερε να βρει τη μητέρα της με τη βοήθεια ενός γυναικολόγου, ανέφερε η Mirror.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, όταν έμαθα ότι ήταν ζωντανή, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να τη συναντήσω», δήλωσε η Μακίν, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ιστορικό της μητέρας της ή το ιατρικό ιστορικό της.

«Οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν -γιατί δεν ήξερα κάποια πράγματα και είπα: «Γιατί είμαι ορφαν΄ξ, δεν ξέρω τίποτα, απολύτως τίποτα», δήλωσε στο Ladbible, η 81χρονη.

Η Μακίν είπε ότι μίλησε πρόσφατα με την 103χρονη μαμά της από το τηλέφωνο και σχεδιάζει να την συναντήσει τις επόμενες ημέρες.

«Η μαμά μου είναι 103 και σύντομα θα είναι 104. Μου μίλησε με το τηλέφωνο, αλλά δεν με άκουγε, είναι σαν εμένα, έχω μόνο ένα καλό αυτί. Δεν μπορώ να σας ακούω, δεν μπορώ να σας ακούσω», είπε η Μακίν.