Συγκινητικό! Πως δύο οδηγοί λεωφορείων έσωσαν ανθρώπους (Video)

Μια γυναίκα οδηγός λεωφορείου έκανε το καθημερινό της δρομολόγιο στην πόλη του Μιλγουόκι. Κάποια στιγμή και ενώ οδηγούσε είδε με την άκρη του ματιού της ένα ξυπόλητο παιδάκι να περιφέρεται μόνο του στο δρόμο. Φορούσε μόνο ένα κορμάκι από αυτό που φοράνε τα μωρά και ήταν ξυπόλητο. Δεν ήταν πάνω από 12-15 μηνών.

Πήγαινε σαν χαμένο πάνω κάτω στην άκρη του πεζοδρομίου ενώ ο κίνδυνος να κατέβει το πεζοδρόμιο και να το χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο ήταν μεγάλος.

Η γυναίκα δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Σταμάτησε το όχημα και κατέβηκε κάτω. Πήρε το μωράκι που έκλαιγε και ήταν παγωμένο και το έβαλε στο λεωφορείο στην αγκαλιά της.

Μια επιβάτης σηκώθηκε και έβγαλε το παλτό της για να σκεπάσει το μωρό και να το ζεστάνει. Η οδηγός στο μεταξύ είχε ενημερώσει την αστυνομία και περίμενε στην άκρη του δρόμου το περιπολικό. Το μωράκι σε λίγη ώρα ενώ πριν κρύωνε, άρχισε να νιώθει ζεστασιά και τα γλυκόλογα που του έλεγε η Ιρένα η οδηγός του λεωφορείου, το έκαναν να αποκοιμηθεί. Έτσι το βρήκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν. Σύντομα έφτασαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες που παρέλαβαν το βρέφος. Αφού το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δεν έφερε κάποια πληγή ή κάποιο χτύπημα και το πήραν. Αργότερα κατά τη διασταύρωση των στοιχείων, βρέθηκε ότι η μητέρα του πάσχει από ψυχική ασθένεια και σε μια κρίση που την έπιασε είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή και το μωράκι βγήκε έξω.

Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται ένας άλλος ηρωικός οδηγός λεωφορείου. Καθώς κάνει το δρομολόγιο του και περνάει από μια γέφυρα βλέπει μια γυναίκα να έχει και να στέκεται στην εξωτερική πλευρά, έτοιμη να αυτοκτονήσει.

Αμέσως σταματάει το όχημα, τηλεφωνεί στην αστυνομία και μέχρι να έρθουν τα περιπολικά, βγαίνει από το λεωφορείο και με ηρεμία αρχίζει να μιλάει στη γυναίκα. Τα λόγια του την ηρεμούν τόσο πολύ που σε λίγο αποφασίζει να μην κάνει το απονενοημένο. Η γυναίκα κατέβηκε από τη γέφυρα και σώθηκε.