Συγκινητικό! Πατέρας έχασε το γιο του και υιοθέτησε τον ”Spirit” και ταξιδεύουν… ακατάπαυστα! (Photos)

  • Έχασε τον μονάκριβο του γιο από καρκίνο στο συκώτι σε ηλικία 26 ετών
  • Όλα άλλαξαν όταν υιοθέτησε τον «Spirit» ένα πιτ μπουλ από ένα καταφύγιο
  • ”Εχουμε διασχίσει περίπου 300.000 μίλια”

0

Ο 67χρονος Ara Gureghian, πέρασε τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής του ταξιδεύοντας σε όλη την Αμερική με την τρίκυκλη μοτοσυκλέτα του και έχοντας ως μοναδική παρέα τον σκύλο του 1«Spirit».

Η ζωή του Ara άλλαξε δραματικά όταν πριν από 11 χρόνια έχασε τον μονάκριβο του γιο από καρκίνο στο συκώτι σε ηλικία 26 ετών.

Προσπάθησε να ξεπεράσει τον πόνο μέσω της δουλειάς του. Αλλά οι ατελείωτες ώρες στις κουζίνες των πολυτελών εστιατορίων όπου δούλευε ως σεφ δεν απάλυναν τον πόνο του.

Ολα άλλαξαν όταν υιοθέτησε τον «Spirit» ένα πιτ μπουλ από ένα καταφύγιο στην Γεωργία των ΗΠΑ. Ο Ara αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά και το σπίτι του, να φορτώσει τα απαραίτητα στην τρίκυκλη μηχανή του και να ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής παρέα με τον τετράποδο και συνοδοιπόρο φίλο του.

2«Εχουμε διασχίσει περίπου 300.000 μίλια στη δυτική και κεντρική Αμερική ακολουθώντας τον καλό καιρό» δήλωσε ο Ara Gureghian.

3«Αφού έχασα τον μοναδικό μου γιο Λανς, μη μπορώντας να αντιμετωπίσω την καθημερινότητα μου και έχοντας την μοτοσυκλέτα και τον σκύλο μου, ακολούθησα μια νομαδική ζωή ξέροντας ότι δεν έχω τίποτα να χάσω» πρόσθεσε.

5