Συγκινητικό! Μετά από 56 χρόνια γάμου ζευγάρι ηλικιωμένων πέθαναν… χέρι-χέρι!

Μερικοί άνθρωποι είναι γραφτό να είναι για πάντα μαζί και ούτε ο θάνατος να μην μπορεί να τους χωρίσει… Όπως για παράδειγμα ο Γιλ και η Τζούνι Γουέμπ. Η ιστορία τους κάλλιστα θα μπορούσε να παραπέμπει σε σενάριο αισθηματικής ταινίας που να αποτελεί ύμνο στην αγάπη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όσοι την διάβασαν έσπευσαν να την συνδυάσουν με αυτό του «Notebook».

Οι δυο τους λοιπόν ήταν παντρεμένοι 56 ολόκληρα χρόνια, αλλά από τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν οι περιπέτειες με την υγεία τους.

Η Τζούντι είχε τον Δεκέμβριο μία εγχείρηση που δεν πήρε και τόσο καλά, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς παραλίγο να πεθάνει λόγω μίας λοίμωξης.

«Ο μπαμπάς μου, βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση, τον πήρε από κάτω. Από εκείνη τη στιγμή ό,τι συνέβαινε σε εκείνη, το πάθαινε και εκείνος», είπε η κόρη τους στη News Herald.

«Έκανε πυρετό η μητέρα μου, ανέβαζε πυρετό και ο πατέρας μου. Είχε πνευμονία η μητέρα, πάθαινε πνευμονία και ο πατέρας μου. Μέχρι και αντίδραση σε ένα φάρμακο είχαν ίδια, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν από μεταβολική εγκεφαλοπάθεια», συνέχισε η Μέριμπεθ.

Μάλιστα η κατάσταση του Γιλ άρχισε να γίνεται χειρότερη από τη στιγμή που μετά από δεκαετίας χωρίστηκαν, καθώς ήταν σε διαφορετικά νοσοκομεία.

«Απλά δεν μπορούσαν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Σε κάποια στιγμή ρώτησα την μητέρα μου αν ήθελε να πάει εκεί που ήταν ο πατέρας μου. Αν και δεν ανταποκρινόταν καλά, αμέσως τινάχτηκε λες και την χτύπησε ρεύμα. “Ναι, που είναι”, μου είπε».

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε, όμως λίγες μέρες μετά, ο Γιλ «έφυγε», με την Τζουντ να του κρατάει το χέρι. Λίγες ώρες αργότερα και εκείνη ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, θέλοντας να τον συναντήσει.

«Πολλοί μου λένε για τη ταινία Notebook, όμως δεν την έχω δει. Τους άκουγα που αναφέρονταν σε αυτή, αλλά δεν ήξερα για τί μιλούσαν. Σίγουρα θα την δω το επόμενο διάστημα», είπε η Μέριμπεθ.