Συγκηνιτηκό! Της έκανε πρόταση γάμου την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της

Μια απίστευτη ιστορία αγάπης εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα. Ο 24χρονος Λούκας Ντ’ Ονόφριο έμεινε στο πλευρό της κοπέλας του όταν εκείνη διεγνώσθη με λέμφωμα Non Hodgkin στηρίζοντας την στον δύσκολο αγώνα που έδινε. Ξύρισε ακόμη και το κεφάλι του για να μην αισθάνεται εκείνη άσχημα. Και την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της, της έκανε μια απίστευτα ρομαντική πρόταση γάμου!

Η Ταμάρα Μπρούζο ήταν μόλις 15 χρονών όταν γνώρισε τον… μελλοντικό της σύζυγο! Εκείνος ήταν 18 χρονών και την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε στο σχολείο τους.

Η σχέση τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς… Λίγα χρόνια αργότερα εκείνη νόσησε από καρκίνο στο λεμφικό σύστημα! Εκείνος παρέμεινε στο πλάι της να της δίνει δύναμη…Η 21χρονη, πλέον, κοπέλα ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες… Στο δεύτερο γύρο των χημειοθεραπειών έχασε τα μαλλιά της… Ο σύντροφός της πάντα στο πλευρό της ξύρισε και εκείνος τα μαλλιά του σε ένδειξη συμπαράστασης!

Την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της, εκείνος μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και το στόλισε με 100 κεριά και 60 μπαλόνια στα οποία είχε δέσει φωτογραφίες με τις στιγμές που οι δύο τους είχαν ζήσει τα τελευταία 6 χρόνια.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού ήταν επίσης εκεί. Όταν η Ταμάρα μπήκε μέσα, εκείνος γονατιστός κρατώντας ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα της ζήτησε να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους… Συγκινημένη τον αγκάλιασε και φυσικά του είπε το πολυπόθητο «ναι»!

Ο ίδιος δήλωσε: «Ήθελα απλώς να κάνω κάτι υπέροχο για εκείνη, τη στιγμή όπου τελείωνε αυτή η απαίσια περίοδος για την ίδια».