Στ. Θεοδωράκης: Μ’ αρέσει ο προεκλογικός εαυτός Σαμαρά και Τσίπρα

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τους αρχηγούς των δυο κομμάτων πως δείχνουν αυτές τις ημέρες τον «προεκλογικό εαυτό τους».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε πάντως πως πρόθεσή του είναι να συνεργαστεί κυβερνητικά με όποιο κόμμα συμφωνήσουν στις περισσότερες από τις 20 θέσεις που θα καταθέσει το Ποτάμι μετά τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε πως χρειάζεται μια «νέα μεταπολίτευση, μια νέα εθνική συνεννόηση» για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

Σχολιάζοντας το προεκλογικό κλίμα, δήλωσε, «Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Τσίπρας και ο Σαμαράς αυτές τις μέρες. Ό,τι λέει ο Τσίπρας και ο Σαμαρας μπορείς να το δεχθείς. Υπάρχει ο προεκλογικός εαυτός τους. Γίνονται προεκλογικά κανονικοί άνθρωποι».

Σχολίασε το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και το σύνθημα «να ενώσουμε τους έλληνες» λέγοντας πως έως τώρα έλεγε, «πας μη ΣΥΡΙΖΑ βάρβαρος».

Για το σποτ της ΝΔ σύμφωνα με το οποίο όπως είπε η ΝΔ, «θα βοηθήσει το μεροκαματιάρη και το συνταξιούχο», διερωτήθηκε αν αυτό έκανε ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν διαφημιστές στα μεγάλα κόμματα που τους λενε ορίστε αυτή είναι η βιτρίνα σας», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και κάλεσε τους πολίτες να θυμηθούν ποια ήταν η στάση των κομμάτων αυτά τα δυο τελευταία χρόνια.