Στυλιανίδης:Καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης η ενότητα

Για την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ενότητα δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά καθημερινή πρακτική, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, προσθέτοντας πως “η προσήλωση της Κυβέρνησης στο κλίμα ενότητας αποδεικνύεται και από τις συχνές συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου και τις συσκέψεις των αρχηγών των κομμάτων”.

Οπως σημειώνει ο κ. Στυλιανίδης, “η ενότητα ως πεμπτουσία και στρατηγική επιδίωξη είναι σύμφυτο της πολιτικής φιλοσοφίας της Κυβέρνησης και, ταυτόχρονα, το κύριο υπόβαθρο εθνικής στρατηγικής σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στο Κυπριακό και την οικονομία”.

“Η προσήλωση της Κυβέρνησης στο κλίμα ενότητας αποδεικνύεται και από τις συχνές συνεδρίες του Εθνικού Συμβουλίου και τις συσκέψεις των αρχηγών των κομμάτων. Οι συνεδρίες αυτές είναι περιεκτικές και η πολιτική ηγεσία τυγχάνει ολοκληρωμένης και επαρκούς ενημέρωσης, γεγονός που έχει αναγνωριστεί από τα ίδια κόμματα στις δημόσιες παρεμβάσεις τους”, προσθέτει.

“Επιμένοντας στη δική μας φιλοσοφία περί ενότητας, αρνούμαστε να μπούμε στη λογική της αντιδικίας δια των δηλώσεων. Αλλωστε και τα γεγονότα σε ό,τι αφορά την προσήλωση της Κυβέρνησης στο κλίμα ενότητας μιλούν από μόνα τους”, καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.