Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κεφαλά με βαριά πνευμονία λόγω κορωνοϊού (Photos)

Η Χριστίνα Κεφαλά ήταν μια από τις παίκτριες που δοκίμασαν τις δυνάμεις και τις αντοχές τους στο φετινό Survivor. To 28χρονο μοντέλο ωστόσο απουσίαζε τόσο από τον ημιτελικό όσο και τον τελικό του Survivor 4 καθώς νόσησε από κορωνοϊό.

Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς ο κορωνοϊός της προκάλεσε πνευμονία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους ακολούθους της, γράφοντας: «Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας».

Στην συνέχεια με νέο story, προέτρεψε όλους να σπεύσουν να εμβολιαστούν: «Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».

Ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε στο «Survivor» και στη Μπλε ομάδα, κάνοντας από τις πρώτες στιγμές αισθητή την παρουσία της. Η Χριστίνα είναι 28 χρονών. Εργάζεται ως Brand Ambassador. Την γνωρίσαμε φέτος από την συμμετοχή της, στο «My Style Rocks».

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps. Θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα. Στο Survivor δεν την τρομάζει τίποτα, παρά μόνο η απουσία των δικών της ανθρώπων. Είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος! Το Instagram της είναι kefala.christina.