Στο μικροσκόπιο των ανακριτών η κάρτα sim, του Νίκου Μεταξά

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών αρχών βρίσκεται η κάρτα sim, η οποία εντοπίστηκε τυχαία στα ρούχα του Νίκου Μεταξά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο Σάββατο, επισκέφθηκαν τον καταδικασθέντα 7 φορές ισόβια, Νίκο Μεταξά, η μητέρα και η αδελφή του οι οποίες του πήραν ρούχα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας εντόπιστηκε σε τσέπη παντελονιού η κάρτα sim και το επισκέπτηριο διακόπηκε.

Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η κάρτα βρέθηκε στα ρούχα του 35χρονου τυχαία και δεν τοποθετήθηκε στα ρούχα σκόπιμα.

Πάντως εύλογο είναι το ερώτημα, μετά από τόσες έρευνες στο σπίτι του Μεταξά οι οποίες μάλιστα είχαν και απώτερο στόχο να εντοπιστεί η κάρτα sim που οι ανακριτικές αρχές έψαχναν, πως δεν την εντόπισαν και βρέθηκε τώρα τυχαία στη τσέπη και τυχαία βρέθηκε στη συγκεκριμένη τσέπη παντελονιού που του πήραν συγγενικά του πρόσωπα στις φυλακές;;; 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατάχτηκε πειθαρχική έρευνα για τον Μεταξά. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ο γεγονός πως στον χώρο που κρατείται ο 35χρονος, δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνονται τηλεφωνήματα από κινητό, αφού λειτουργεί σύστημα διακοπής του σήματος……

Η κάρτα sim παραλήφθηκε από τους ανακριτές, οι οποίοι θα την εξετάσουν προσεκτικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω κάρτα φαίνεται να έχει συνομιλίες που χρονολογούνται από το 2016.