Στο Μακάρειο, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, 11χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, 11χρονη η οποία τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό. 

Η μικρούλα ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα και δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη στην οδό Ωκεανίδων στη Λεμεσό, με συνοδηγό 12χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος με συνεπιβάτη 11χρονη.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, η μοτοσικλέτα παρεξέκλινε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτή, οι οποίοι δεν έφεραν προστατευτικά κράνη, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η 11χρονη διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλάση πνευμόνων, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται ως κρίσιμη.

Ο 22χρονος, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ δεν διαπιστώθηκε να τραυματίστηκε σοβαρά.