Στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Λονδίνο βρίσκεται από ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει αύριο, το πρωί σειρά συναντήσεων και επαφών με επενδυτές και τραπεζικά στελέχη, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνομιλήσουν με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μάθουν το σχέδιό του για τις αλλαγές στο πλαίσιο που διέπει τις επενδύσεις και τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κορυφαίοι διεθνείς επενδυτικοί οίκοι έχουν μεσολαβήσει για τον προγραμματισμό των συναντήσεων αυτών του Μητσοτάκη με σημαντικούς παράγοντες του Σίτι και με άλλα στελέχη.

Στις 6:30 το απόγευμα (τοπική ώρα), ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο London School of Economics and Political Science (LSE), σε μία εκδήλωση που διοργανώνει το Ελληνικό Παρατηρητήριο του αγγλικού πανεπιστημίου. Θέμα της ομιλίας του είναι «Νικώντας το λαϊκισμό, υπερασπίζοντας την αλήθεια και απελευθερώνοντας τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας». Τον Μητσοτάκη θα προλογίσει ο καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου, που έχει διατελέσει στο παρελθόν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου.

Σήμερα, ο Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σε ένα καφέ-εστιατόριο του κεντρικού Λονδίνου με περίπου 50 Έλληνες νέους που ζουν και εργάζονται στη βρετανική πρωτεύουσα, με κύριο θέμα συζήτησης το πρόβλημα της διαρροής εγκεφάλων (brain drain) από τη χώρα μας.