Στο Γενικό Νοσοκομείο ο Ανδρέας Ονουφρίου

Ο 63χρονος Ανδρέας Ονουφρίου, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία από τις 24 Απριλίου και συνελήφθη λίγο μετά τις 11 το πρωί, σε αγροικία στο χωριό Λάγεια της Επαρχίας Λάρνακας, μεταφέρθηκε απόψε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε  ότι «ο Ανδρέας Ονουφρίου μεταφέρθηκε το απόγευμα από την Αστυνομία στο Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους αφού φέρει εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Φαίνεται ότι τα γδαρσίματα προκλήθηκαν στην προσπάθεια του Ονουφρίου να διαφύγει της σύλληψης, όταν τράπηκε σε φυγή στον ανοικτό χώρο της αγροικίας όπου εντοπίστηκε και συνελήφθηκε» είπε.

Πρόσθεσε ότι «μετά την εξέταση του από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λάρνακας, ο Ονουφρίου αναμένεται να μεταφερθεί στα αστυνομικά κρατητήρια. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν επίσης για προληπτικούς λόγους και ορισμένα μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης του Ονουφρίου και έφεραν εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους».

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε επίσης ότι «το απόγευμα συνελήφθη ένας 57χρονος, από τη Ξυλοτύμπου, ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου τύπου ΔΟ.ΚΟ. που εντοπίστηκε στην αγροικία στη Λάγεια. Τόσο ο 57χρονος, όσο και ο 63χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο μαζί με τον Ονουφρίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους» κατέληξε.