Στουρνάρας στο CNN: “Έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση..πρέπει να κρατήσει”

“Η κυβέρνηση συνεργασίας είναι ισχυρή” δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ πρόσθεσε πως οι κυβερνητικοί εταίροι είναι πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση αυτή θα κρατήσει.

“Μιλάω με τους πολιτικούς αρχηγούς  σχεδόν κάθε μέρα. Είναι όλο και πιο πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση θα κρατήσει. Άλλωστε γνωρίζουν ότι είναι προς το συμφέρον και των τριών να κρατήσει..” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα μέτρα τη νέα χρονιά, ο υπουργός σημείωσε πως ” το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τπυς Έλληνες”, ωστόσο τόνισε πως σε περίπτωση που το οικονομικό πρόγραμμα της χώρας εφαρμοστεί πλήρως τότε δεν θα υπάρξει ανάγκη επιβολής νέων μέτρων.

Σχολιάζοντας την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο κ. Στουρνάρας είπε πως “δεν κατανοώ το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ζήτημα.”

“Νομίζω ότι η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί τη λίστα Λαγκάρντ σαν άλλοθι γιατί δεν έχει προτάσεις να κάνει σε εμένα και την κυβέρνηση για τη διαχείριση της οικονομίας” είπε χαρακτηριστικά.