Στον φλεγόμενο πύργο η Αντέλ – Αγκάλιαζε και παρηγορούσε τις οικογένειες των θυμάτων

Μετά την τρομακτική πυρκαγιά στον πύργο του Γκρένφελ που κόστισε την ζωή σε 12 άτομα και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμη, πολίτες συγκεντρώθηκαν κοντά και γύρω από την περιοχή τόσο για να δουν με τα μάτια τους την τεράστια καταστροφή, όσο και για να εκφράσουν έτσι την λύπη τους και την υποστήριξη τους.

Ανάμεσα στο πλήθος και κοντά στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε και η τραγουδίστρια Αντέλ.

Η γεννημένη στο Τότεναμ τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς να τραβήξει την προσοχή πολύ κοντά στο σημείο του πύργου του Γκρενφελ, φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας κότσο στα μαλλιά.

Μάλιστα, η Αντελ αγκάλιασε και παρηγόρησε τις οικογένειες των θυμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ όπως φαίνεται στις εικόνες η ίδια ήταν ιδιαίτερα καταβεβλημένη από το γεγονός.

Κλαίγοντας και παρηγορώντας τα άτομα που βρίσκονταν εκεί, η Βρετανή τραγουδίστρια έδειξε έτσι και την άλλη πιο ευαίσθητη της πλευρά, ενώ το Twitter γέμισε με μηνύματα αγάπης προς το πρόσωπό της.

Το δικό της μήνυμα για την τραγωδία έστειλα και η Βρετανή τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, η οποία ανέφερε από το Facebook πως προσεύχεται για τα θύματα του Γκρένφελ και τις οικογένειές τους.