Στον τελικό η Juventus! 1-1 με την Ρεάλ Μαδρίτης! Έξαλλοι πανηγυρισμοί (Video)

Απ’ το… calma σε κλάμα μέσα στο Μπερναμπέου με τον Μοράτα που… δεν έκανε στη Ρεάλ πέρσι, φέτος να την «τιμωρεί». Χρυσό 1-1 μέσα στη Μαδρίτη και… ραντεβού με την Μπαρτσα στο Βερολίνο για την Γιούβε.

Πέρσι η Ρεάλ τον… έσπρωξε εύκολα και ο Μοράτα την «τιμώρησε»! Με γκολ χρυσάφι και στην Μαδρίτη, έγραψε το 1-1 που… αποκαθήλωσε τη βασίλισσα κι έστειλε τη Γιουβέντους σε τελικό μετά από 12 χρόνια.

Όχι μόνο σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι για τη Γιουβέντους (στην προίκα του 2-1), αλλά έκανε το ίδιο και μέσα στη Μαδρίτη, διαμορφώνοντας το 1-1 που έστειλε τους μπιανκονέρι σε τελικό -απέναντι στην Μπαρτσελόνα- Champions League μετά από 12 χρόνια, για να διεκδικήσουν την τρίτη «μεγάλη» κούπα τους.

Το τέρμα του Κριστιάνο (23’) απ’ την άσπρη βούλα δεν ήταν αρκετό, αφού το μόνο που έκανε ήταν να δώσει προσωρινά σκορ πρόκρισης στη βασίλισσα, η οποία στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησε πολλές εστίες κινδύνου για την εστία του Μπουφόν και μάλλον… μοιραία παρέδωσε το στέμμα σε έναν απ’ τους δύο φιναλίστ του Βερολίνου (6/6).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (67’ Τσιτσαρίτο), Χάμες, Μπέιλ, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο

Στον πάγκο της Ρεάλ: Νάβας, Πέπε, Κοεντράο, Αρμπελόα, Χεσέ, Ιγιαραμέντι

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο (79’ Μπαρτζάλι), Πογκμπά (89’ Περέιρα), Βιδάλ, Τέβεζ, Μοράτα (84’ Γιορέντε)

Στον πάγκο της Γιούβε: Στοράρι, Παντόιν, Στουράρο, Κομάν