Στις 7 και 8 Ιανουαρίου η κατάταξη στην Εθνική φρουρά

Το Υπουργείο Άμυνας, καλεί σε  κατάταξη στην Εθνική Φρουρά  στις 7 και 8 Ιανουαρίου τους στρατεύσιμους, στο ΚΕΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση καλούνται σε κατάταξη οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν από την εντός του 1996 και των οποίων ο πατέρας ή η μητέρα είναι κυπριακής καταγωγής και οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν μεταξύ 1969 ως 1995 που δεν για κάποιο λόγο δεν έχουν συμπληρώσει τη βασική τους εκπαίδευση.

Οι στρατεύσιμοι που δεν έχουν συμπληρώσει τη βασική εκπαίδευση μπορεί να έχουν πάρει αναβολή, να έχουν πρωτύτερα λάβει απαλλαγή οι λόγοι της οποίας έχουν εκλείψει, να διέμεναν μόνιμα στο εξωτερικό και έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Κύπρο, να απέκτησαν ως την 8η Ιανουαρίου την ιδιότητα του πολίτη της Δημοκρατίας, ή για οποιουσδήποτε λόγους να μην έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Στις 7 Ιανουαρίου παρουσιάζονται στο ΚΕΝ Πάφου όσοι έλαβαν αναβολή για λόγους υγείας γεννηθέντες από 1969 ως και 1995 και στις 8 Ιανουαρίου οι υπόλοιποι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Στρατολογικά Γραφεία της κάθε επαρχίας ή στη Διεύθυνση Στρατολογικού του ΓΕΕΦ.