Στις 22 του Μάη στο Τσίρειο ο τελικός Κυπέλλου

Στο Τσίρειο Στάδιο, την Τετάρτη 22 Μάιου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ καθορίστηκε πως η γενική είσοδος θα είναι στα 20 ευρώ, και πως για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων, γηπεδούχος ομάδα μετά από κλήρωση είναι η ΑΕΛ και φιλοξενούμενη ο Απόλλωνας.

Θα εκδοθούν συνολικά 13 χιλιάδες εισιτήρια, 6315 για τη δυτική κερκίδα και 6685 για την ανατολική κερκίδα και τα δύο σωματεία θα μοιραστούν εξίσου τις καθαρές εισπράξεις του τελικού.

Όπως αποφασίστηκε, όλα τα εισιτήρια θα προπωληθούν και δεν θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα στο Στάδιο. Λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν από τα Σωματεία τις επόμενες μέρες. Τονίζεται ότι δεν θα ισχύουν οι κάρτες εισόδου του ΚΟΑ.

Την ανατολική κερκίδα θα καταλάβουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και τη δυτική του Απόλλωνα.

Οι θύρες εισόδου του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30 και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με μέτρα ασφάλειας που θα παρθούν, θα δοθούν σε ανακοίνωση.