Στη Laimitomos.com, θα απολογηθείτε «Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί»;

Στη Laimitomos.com, θα απολογηθείτε «Ανεξάρτητοι και Κυνηγοί»;

Αναδείξαμε πρώτοι δημοσιογραφικά το θέμα στις 2/04/21 με πολιτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Άρχισαν τα όργανα να παίζουν και στο κίνημα της Θεολόγου».

https://www.laimitomos.com/%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba/

Έσπευσαν τόσο από τους Ανεξάρτητους μέσω Δικηγόρων και άλλων να μας απειλήσουν έμμεσα με αγωγές, ενώ το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών ανάρτησε πομπώδης ανακοίνωση του στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/2359154644310543/posts/3503322499893746/!

Μια συγγνώμη και μια απολογία μας τη χρωστάτε, δεν νομίζετε;

Ούτε καθοδηγούμενοι αρθρογράφοι είμαστε, ούτε είμαστε ειδησεογραφική ή ενημερωτική ιστοσελίδα που ζει με τις διαφημίσεις για να εξαρτόμαστε από τον καθένα.

Είμαστε μια ομάδα δημοσιογράφων, που έχουμε την πληροφόρηση μας και βεβαίως ελέγχουμε τις πληροφορίες πριν αναρτηθούν.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουμε σε κάθε πονεμένο πολιτευτή και όχι μόνο, ότι εμείς στη Laimitomo.com δεν έχουμε ανασφάλειες και σε περίπτωση λάθους αναλαμβάνουμε τις ευθύνες και προβαίνουμε αμέσως σε διόρθωση, καταθέτοντας τις απολογίες μας αν χρειαστεί!

Σε αυτή την περίπτωση των Ανεξάρτητων της Άννας Θεολόγου με το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών, μάλλον γνωρίζαμε περισσότερα από αυτά που γνώριζαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Κυνηγών!

Όταν είναι κάτι τόσο φανερό, δεν χρειάζονται αναλύσεις και διευκρινίσεις, άρα «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει», άντε και καλά ξεμπερδέματα παιδιά!

 Πολιτικό ρεπορτάζ, Μαριλένα Χρίστου