«Στη φόρα» νέες γυμνές φωτογραφίες της Γελένα Καρλέουσα που έστελνε στον Βράνιες! (Photos)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα. Η Σέρβα τραγουδίστρια επιμένει ότι δεν είχε δεσμό με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ και ότι στις πρώτες γυμνές φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα δεν ήταν αυτή, αλλά αποτελούσαν προϊόν photoshop.

Η Καρλέουσα κατέθεσε 120 αγωγές προς τον Βόσνιο στόπερ και τα σερβικά σάιτ για τη δημοσίευση πληροφοριών του παράνομου δεσμού της και αυτά έβγαλαν στη φόρα άλλες τρεις ακατάλληλες φωτογραφίες της. Μάλιστα, σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βράνιες έχει στην κατοχή του και ένα βίντεο, που κάνει σεξ με τη Γελένα Καρλέουσα. Ήδη, κάποιοι μαζεύουν υπογραφές στο Διαδίκτυο, καλώντας τον Βράνιες να το δημοσιεύσει!

Από το περιβάλλον του παίκτη, πάντως, λένε πως ακόμα μια αγωγή από την Γελένα δεν θα πειράξει τον Όγκνιεν αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το βίντεο είναι ακόμα στο κινητό του Βράνιες. Μπορεί να το δώσει στον οποιοδήποτε ή ακόμα και να το ποστάρει δημόσια. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Όγκνιεν».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Σέρβας «σεξοβόμβας» με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία: