Στη Γενική Εισαγγελία οι καταγγελίες Παναγή

Στην Γενική Εισαγγελία απέστειλε νωρίς το πρωί η ηγεσία της Αστυνομίας επιστολή  υπό το φως των καταγγελιών του διαιτητή Μάριου Παναγή για κακώς έχοντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Χθες  ότι ο ίδιος ο διαιτητής είχε ζητήσει την παρέμβαση της Εισαγγελίας για το θέμα.

Γραπτή δήλωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει ότι στην επιστολή επισημαίνεται πως η Αστυνομία διερευνά ήδη 17 υποθέσεις προσυνεννοημένων αγώνων -που προέκυψαν πριν τις καταγγελίες Παναγή- από τις οποίες 16 ήδη βρίσκονται ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας και αναμένονται περαιτέρω οδηγίες.

Ζητήθηκαν οδηγίες από την Εισαγγελία για τον παραπέρα χειρισμό και ο Εισαγγελέας, όπως αναφέρεται στην δήλωση, έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία για διερεύνηση των καταγγελιών του διαιτητή με λήψη κατάθεσης από τον ίδιο και συμπλήρωση του σχετικού φακέλου ο οποίος και θα σταλεί στη συνέχεια στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω και για νέες οδηγίες.

Ο Μάριος Παναγή προσήλθε για κατάθεση, το περιεχόμενο της οποίας θα αξιολογηθεί και θα αποφασιστεί ο χειρισμός του θέματος.

Η Αστυνομία διαβεβαιώνει ότι οι καταγγελίες διερευνώνται με σοβαρότητα και λεπτομέρεια πάντα σε συνεννόηση με την Νομική Υπηρεσία.