Στην Μύκονο ο Έλον Μασκ

Αργά χθες το βράδυ ένα tweet της Elon Jets έδειχνε ότι το αεροσκάφος τύπου Gulfstream του μεγιστάνα Ελον Μασκ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Αυτό ήταν από μόνο του αρκετό για να αρχίσουν σήμερα το πρωί οι συζητήσεις και η φημολογία.

Λίγες ώρες αργότερα, έτερο tweet δημοσιογράφου περιελάμβανε φωτογραφία με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Tesla να επιβαίνει σε φουσκωτό φορώντας μακό μπλουζάκι και γυαλιά ηλίου και τη λεζάντα «Elon musk just arrived in Mykonos».

Πέραν τούτου, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Χώρα της Μυκόνου ή σε κάποιο διάσημο beach club, ενώ πλην ελαχίστων κανείς δεν γνωρίζει αν ο Μασκ μένει σε κάποια βίλα ή σε θαλαμηγό που έχει νοικιάσει.

Μπορεί να ηχεί περίεργο αλλά ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία 269 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν έχει δικό του σκάφος, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα δεν έχει καν σπίτι και κοιμάται περιστασιακά σε σπίτια φίλων του.

Με δεδομένη την μυστικοπάθεια που τον διακρίνει, είναι αμφίβολο τουλάχιστον αν θα εμφανιστεί στο νησί ή θα προτιμήσει να μείνει μακριά από κοσμικότητες. Άλλωστε ακόμη και μια εμφάνισή του σίγουρα θα γίνει θέμα.

Η πρώτη έξοδος στην περιοχή της Αγίας Άννας

Τελικά ο Μασκ έκανε την πρώτη του έξοδο στο εστιατόριο «Σπηλιά» στην περιοχή της Αγίας Άννας όπου και γευμάτισε με εφτά άτομα, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα.

Όταν τελείωσαν αποχώρησαν με φουσκωτό από το εστιατόριο και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψαν στην βίλα που έχει νοικιάσει ο Μασκ στην περιοχή του Τούρλου, πάνω από το νέο λιμάνι της Μυκόνου για να ξεκουραστούν.