Τα γούρια των Προέδρων

Συν γυναιξί και τέκνοις, και όχι μόνο, θα προσθέταμε εμείς, προσήλθαν την προηγούμενοι Κυριακή στις κάλπες οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ειδικά, τον Δημήτρη Χριστόφια συνόδευσε έως το εκλογικό κέντρο, όλο σχεδόν το συγγενολόι και φυσικά μαζί του ήταν και ο νεαρός εγγονός του, τον οποίο ο απερχόμενος Πρόεδρος θεωρεί γουρλή.

Με τον εγγονό του, Άντη, βρέθηκε στην κάλπη και ο Νίκος Αναστασιάδης. Ο μικρός που φέρει τον όνομα του Άντη Λούτσιου, του συμπεθέρου του Ν. Αναστασιάδη, είναι η μεγάλη αγάπη του υποψηφίου Προέδρου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τον Ν. Αναστασιάδη συνόδευσε επίσης ως την κάλπη, η σύζυγος του Άντρη. Ο έτερος υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τον έφηβο  υιό του Ορφέα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση καθώς κυκλοφορούσε με κοντομάνικο μπλουζάκι.

Πίσω από το παραβάν μαζί με τον τρίχρονο γιο του, Περικλή, βρέθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Στο πλευρό του βρίσκονταν και η σύζυγος του. Μαζί με την σύζυγο και τον εγγονό του επισκέφθηκε το εκλογικό τμήμα και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν οι σύζυγοι, εγγονοί και λοιποί συγγενείς υποψηφίων και μη θα θελήσουν και την ερχόμενη Κυριακή, να τους συνοδεύσουν έως την κάλπη.