Στην Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών ο Οκκάς

Η διαφορά Ιωάννη Οκκά με το Αθλητικό Σωματείο Ομόνοιας Λευκωσίας συζητήθηκε χθες ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών.

Συγκεκριμένα, χθες ήταν ορισμένη για οδηγίες η αίτηση για περιοδικές πληρωμές.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, εκ μέρους του αιτητή εμφανίζεται ο δικηγόρος Χριστόφορος Χριστοφή, και εκ μέρους του ποδοσφαιριστή εμφανίζεται ο δικηγόρος Γιώργος Χριστοφίδης.

Η Επιτροπή έδωσε χρόνο στους αιτητές να καταθέσουν γραπτή μαρτυρία υπό τύπον ένορκης δήλωσης αναφορικά με την ικανότητα τους να αποπληρώσουν το εξ αποφάσεως χρέος.

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 20.05.2013, ενώ η γραπτή μαρτυρία θα πρέπει να κατατεθεί πέντε μέρες προηγουμένως.

Δόθηκε δικαίωμα αντεξέτασης και στις δύο πλευρές.

Στην χθεσινή συνεδρία της, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών εξέτασε τη διαφορά Vassil Ognianov Simov με την Ανόρθωση.

Η υπόθεση ήταν ορισμένη για ακρόαση και εκ μέρους του αιτητή εμφανίζονται οι δικηγόροι Μάριος Κωνσταντίνου & Κώστας Ψαράς, ενώ εκ μέρους του Σωματείου εμφανίζεται ο δικηγόρος Γιώργος Χριστοφίδης.

Οι Δικηγόροι δήλωσαν ότι γίνονται προσπάθειες για συμβιβασμό της υπόθεσης γι’ αυτό ζήτησαν αναβολή της ακρόασης. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 27.05.2013.

Δόθηκε δικαίωμα αντεξέτασης και στις δύο πλευρές.

Όσον αφορά την διαφορά Κωνσταντίνου Γεωργιάδη με Άδωνη Ιδαλίου, η χθεσινή ακρόαση της παρούσας υπόθεσης αναβλήθηκε αφού η Επιτροπή θα ασχοληθεί με την ακρόαση της υπόθεσης 45/2011 που είναι παλαιότερη. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 27.05.2013, ενώ δόθηκε δικαίωμα αντεξέτασης και στις δύο πλευρές.