Στεφάνου: Η Κυβέρνηση για τεσσεράμισι και πλέον χρόνια κώφευε στα αιτήματα των φοιτητών

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σημείωσε πως “συνεχίζοντας την παροχολογία των τελευταίων μηνών ενόψει των προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε χθες την επαναφορά της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους φοιτητές, την οποία η ίδια η κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού απέκοψε το 2013 και η οποία υπήρχε από το 2004”.

“Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση, για τεσσεράμισι και πλέον χρόνια, κώφευε στα αιτήματα των φοιτητών και του φοιτητικού κινήματος να επαναφέρει την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους φοιτητές και τώρα ενόψει εκλογών την εξαγγέλλει και την υπόσχεται” τόνισε.

Παράλληλα επισήμανε ότι “είμαστε βέβαιοι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία από μέρους μας για να αποδείξουμε ότι οι κυβερνώντες τώρα υπόσχονται τα πάντα ενόψει εκλογών. Το ίδιο έκαναν και το 2013. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θυμούνται πως μετά από τις εκλογές του 2013 οι κυβερνώντες ξέχασαν όλα όσα υπόσχονταν. Είναι για αυτό ακριβώς το λόγο που το ρήμα «δεσμεύομαι» έγινε το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Κύπρο. Αυτό οφείλεται στην πολιτική αναξιοπιστία των κυβερνώντων”.

“Οι πολίτες θυμούνται και θα πράξουν αυτό που χρειάζεται στις επόμενες προεδρικές εκλογές αναδεικνύοντας ένα πρόεδρο αξιόπιστο, φιλολαϊκό, προοδευτικό που δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Μαλά”κατέληξε.