Στα χέρια της μητέρα της η Μαρίε-Ελένη – Την παρέδωσε ο πατέρας της στην Αστυνομία

Τέλος καλό όλα καλά με την υπόθεση της 4χρονης Μαρίε-Ελένη καθώς βρίσκεται στα χέρια των νορβηγικών Αρχών από χθες το βράδυ, μετά από τη συλληψη του πατέρα της Τόρκελ Γκρίμσρουντ.

Ήδη η μητέρα της μικρής βρίσκεται στην Νορβηγία για να την παραλάβει, ενώ οι Νορβηγικές Αρχές αναμένετε να προχωρήσουν στην δικαστική απόφαση που έχει στα χέρια της η μητέρα και να της παραδώσουν την μικρή.

Η πληροφορία για την μικρή Μαρίε-Ελένη ήρθε από την Νορβηγική ιστοσελίδα VG, από χθες το απόγευμα. Να θυμίσουμε πως ο 48χρονος πατέρας της μικρής, την απήγαγε από την Κύπρο τον περασμένο Απρίλιο έξω από το νηπιαγωγείο.

Η 4χρονη έφθασε νωρίτερα τη Δευτέρα με τον πατέρα της σε παιδικό σπίτι στην ανατολική Νορβηγία. Η Αστυνομία και η Υπηρεσία Ευημερίας Παιδιών ήταν επίσης παρόντες σε αυτή τη συνάντηση. Ο πατέρας προσφέρθηκε εθελοντικά για ανάκριση αφού κατηγορήθηκε για κακοποίηση ανηλίκου σε σχέση με την απαγωγή της δικής του κόρης.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 48χρονου, Mette Yvonne Larsen επιβεβαίωσε μέσω sms στην VG ότι ο πατέρας και η κόρη είναι τώρα στη Νορβηγία, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει το θέμα αυτή τη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι το περιφερειακό δικαστήριο του Όσλο σε απόφασή του τον Αύγουστο έκρινε ότι ο 48χρονος άντρας που απήγαγε την 4χρονη κόρη του από την Κύπρο θα πρέπει να την επιστρέψει. Η μητέρα έχει επίσης το δικαίωμα να την πάρει στη Νορβηγία.