Στα χέρια της Αστυνομίας η καταγγελία για χρηματισμό μελών ραδιοτηλεόρασης

Στα χέρια της Αστυνομίας η καταγγελία για χρηματισμό μελών ραδιοτηλεόρασης.

Εδώ και αρκετές μέρες, καναλάρχης από τη Λεμεσό, έδωσε τα στοιχεία στην Ελεγκτική Υπηρεσία για τις μίζες που του ζητούσαν όπως ισχυρίζεται ένα νυν και ένα πρώην μέλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου .

Ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του σήμερα στη Βουλή, επισήμανε ότι η υπηρεσία του διαβίβασε την υπόθεση στον Γενικό Εισαγγελέα και στην Αστυνομία και πως πλέον η Ελεγκτική Υπηρεσία δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις του επίσης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, επιβεβαίωσε ότι η καταγγελία αφορά υπόθεση χρηματισμού μελών της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης. Το ένα μέλος είναι εν ενεργεία, ενώ το άλλο δεν βρίσκεται σήμερα στη σχετική θέση.

Η καταγγελία προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και από εκεί διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, η οποία θα διερευνήσει μέσω της λήψης καταθέσεων το ενδεχόμενο να υπάρχουν ποινικά αδικήματα.

Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων θα ετοιμασθεί έκθεση, η οποία θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για τα επόμενα βήματα.

Σε ερώτηση, εάν υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις, ο κ. Αγγελίδης, είπε ότι είναι πρόωρο να λεχθεί κάτι τέτοιο.

Απέφυγε επίσης να κατονομάσει τον σταθμό ο οποίος προέβη στη σχετική καταγγελία, μένοντας στο περιεχόμενο της καταγγελίας.