Στα χέρια της αστυνομίας δύο από τους 11 δραπέτες

Συνεχίζονται οι έρευνες των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό των κρατουμένων που απέδρασαν χθες τη νύχτα από τις φυλακές Τρικάλων, αλλά και οι έρευνες στα κελιά προς ανίχνευση κρυφού οπλισμού. Η περιοχή γύρω από τις φυλακές Τρικάλων είναι αποκλεισμένη.

Μέχρι στιγμής δύο από τους αλλοδαπούς δραπέτες έχουν συλληφθεί, ενώ άλλοι τέσσερις που έχουν εγκλωβιστεί στο βουνό της περιοχής θεωρείται ότι σύντομα θα βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών.  Ωστόσο, οι πλέον επικίνδυνοι από τους δραπέτες, που θεωρούνται και «εγκέφαλοι» της αιματηρής συμπλοκής, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και δεν αποκλείεται να βρίσκονται εκτός Θεσσαλίας. To λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι συνεργοί των κρατουμένων οι οποίοι άνοιξαν πυρ από την εξωτερική πλευρά των φυλακών Τρικάλων κατά των εξωτερικών φρουρών, βρέθηκε καμένο ολοσχερώς στη Λάρισα.

Μεταξύ των δραπετών λέγεται ότι είναι και ο 35χρονος Αλβανός που είχε αποδράσει πάλι  στις 12 Οκτωβρίου μέσα από το νοσοκομείο Τρικάλων, όταν πάνοπλοι συνεργοί του είχαν ανοίξει πυρ με «Καλάσνικοφ» εναντίον των τριών εξωτερικών φρουρών που τον συνόδευαν και τραυμάτισαν ελαφρά στον κρόταφο έναν από αυτούς!