Στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ στρέφει τώρα το βλέμμα του ο Βενιζέλος

Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του κρατικού προυπολογισμού ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στα εσωκομματικά του προβλήματα.

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται σύγκληση της ΚΟ του κόμματος.

Οι δυσκολίες συνεχίζονται για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ που βλέπει το κόμμα του να αποσυντίθεται με γρήγορους ρυθμούς. Μετά και τις απώλειες των έξι διαγραφέντων βουλευτών, λόγω της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου και την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη έρχεται να προστεθεί αυτή του στενού συνεργάτη του Ε.Βενιζέλου, Γιάννη Δατσέρη, ο οποίος παραιτήθηκε απο τη θέση του Γραμματέα του τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ,ύστερα απο την δήλωση που έκανε για το κόμμα, ότι αποτελεί “φούσκα της Μεταπολίτευσης”.

Στην πορεία προς το συνατκτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ  τον Φλεβάρη, ο Ε. Βενιζέλος πρέπει να διευθετήσει πέρα απο τα οργανωτικά ζητήματα, τις έντονες διαφορές μεταξύ των μελών του, οι οποίες οξύνονται με την πάροδο του χρόνου.

Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στην εβδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να θέσει θέμα ηγεσίας του κόμματος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση των υπολοίπων βουλευτών του κόμματος.