Σταμάτησαν βαν για έλεγχο και εντόπισαν κρυμμένα άλλα 9 άτομα

Σταμάτησαν βαν για έλεγχο και εντόπισαν κρυμμένα άλλα 9 άτομα

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων κατά τη διάρκεια τροχονομικών και άλλων ελέγχων, που πραγματοποίησαν χθες και σήμερα το πρωί, προέβηκαν σε 15 συνολικά καταγγελίες προσώπων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, ενώ διενεργούσαν έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα τύπου βαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός, άνδρας ηλικίας 27 ετών, οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το όχημά του δεν είχε άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/2020. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, στο πίσω μέρος του οχήματος εντοπίστηκαν εννέα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν καθήμενα στο πάτωμα.

Και οι δέκα καταγγέλθηκαν εξωδίκως για αδικήματα που αφορούσαν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο. Ακολούθως, ο 27χρονος οδηγός και το όχημά του, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού για συνέχιση των εξετάσεων.

Εξάλλου, σε έλεγχο που διενεργήθηκε γύρω στις 8.25 το πρωί σήμερα, σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και οδηγούσε 20χρονος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν συνολικά πέντε πρόσωπα.

Όπως διαπιστώθηκε, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είχαν αποστείλει σχετικό μήνυμα διακίνησης για έγκριση, κατά την ώρα που τους έγινε σήμα από τα μέλη της Αστυνομίας να σταματήσουν για έλεγχο.

Και οι πέντε καταγγέλθηκαν εξωδίκως για αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Check Also

35χρονος προσπάθησε να περάσει crystal meth κρυμμένη σε σαμπουάν σε κρατούμενο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Γεωργιανός μετέβη σε κρατητήρια για να επισκεφθεί φίλο του και ανάμεσα …

Πάφος: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από ξεχασμένο τηγάνι με λάδι

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, χτες στις 18.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος …