Σταθερή η θερμοκρασία – Βροχές από την Τρίτη

Το απόγευµα, αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα παροδικά στα νοτιοδυτικά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ κυρίως στα ορεινά και βόρεια ενδέχεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή κατά τις µεσηµβρινές ή και πρώτες απογευµατινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που την Τρίτη ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά και ανατολικά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.