Σταθερή αξία οι ατάκες του Λούκα Φανιέρου

Στη τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ2 “Γκολ και Θέαμα” με παρουσιαστή τον Αντρέα Πογιατζή, φιλοξενούμενος μεταξύ άλλων, ήταν ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Λούκας Φανιέρος.

Όταν κάποια στιγμή ερωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος πρόεδρος ομάδας του κυπριακού πρωταθλήματος ο Λούκας Φανιέρος είπε: “Φυσικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης που κατάφερε να πάρει την ομάδα του 3 φορές Champions League και κατάφερε να πάρει πάνω από 50 με 55 εκατομμύρια ευρώ από τη διοργάνωση.

“Αν χάσει το πρωτάθλημα σημαίνει δεν είναι καλός προέδρος; Έφερε τόσα εκατομμύρια στο ΑΠΟΕΛ, έκανε αυτά που έκανε, έπαιξε με την Ρεάλ, έφερε το Ρονάλντο έσσο μας, δεν είναι καλός; Αλλά οι Κύπριοι αυτοί είμαστε. Μαθαίνουμε στα πολλά και όταν έρχονται τα λίγα είναι όλοι άχρηστοι”, τόνισε.

Αναφερόμενος στην Ομόνοια και την “μάχη” που δίνεται για την ηγεσία της είπε:

«Η Ομόνοια όταν δεν πάει καλά, δεν πάει ούτε το ποδόσφαιρο καλά. Έχει 40 χιλιάδες κόσμο και είναι διαφορετικά. Δεν με ενδιέφερε το χρήμα, αλλά η δόξα! … Μακάρι ο κύριος Κατσουρίδης να πετύχει τον σκοπό του, δεν είμαστε εχθροι, αλλά κανένας από μόνος του δεν μπορεί να πετύχει τίποτε. Πρέπει η Ομόνοια να δουλεύει σαν εταιρεία για να πετύχει».

Σε ερώτηση εάν νοσεί ο χώρος του ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του Ερμή είπε:

«Δεν έχει τίποτε καθαρό πούποτε. Παντού στη ζωή υπάρχει ένα ποσοστό που δεν είναι καθαρό”.

Αυθεντικός και ντόμπρος για μία ακόμη φορά  ο πρόεδρος του Ερμή, είπε τα πράγματα με το όνομα τους  με τις ατάκες του που είναι πλέον σταθερή αξία….