Σούπερ Ματωμένη Σελήνη: Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο

Σούπερ Ματωμένη Σελήνη: Ποια ζώδια θα επηρεάσει λιγότερο

Το πρωινό της 21ης Ιανουαρίου είναι πολύ σημαντικό για όποιους ενδιαφέρονται για τους κύκλους της Σελήνης.

Θα δούμε την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς και πρόκειται να είναι μια ξεχωριστή Πανσέληνος: είναι επίσης μια ολική έκλειψη της Σελήνης, που την κάνει σούπερ ματωμένη Σελήνη (δηλαδή, θα φαίνεται με κόκκινη απόχρωση λόγω της σκιάς που προκαλείται από την έκλειψη).

Αν ο ουρανός είναι καθαρός, το συναρπαστικό αυτό φαινόμενο θα είναι ορατό στο Νότιο, το Κεντρικό και το Βόρειο ημισφαίριο, και δεν είναι κάτι που θέλετε να χάσετε.

Αλλά είτε μπορέσετε να κλέψετε μια ματιά είτε όχι, ένα πράγμα είναι σίγουρο: πρόκειται να έχει κάποια επίδραση πάνω σας και είναι καλό να ξέρετε ποια ακριβώς θα είναι αυτή. Η Σελήνη θα επηρεάσει κάποιους περισσότερο από άλλους και μερικά ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο από την Πανσέληνο του Ιανουαρίου.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα φαίνεται μεγαλύτερη και πιο φωτεινή πριν εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της έκλειψης. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πιο έντονη από μια τυπική Πανσέληνο. Μια έκλειψη της Σελήνης έχει εντονότερη δράση πάνω μας και μπορεί να επηρεάσει τα συναισθήματα και τις προθέσεις μας.

Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι πιο έντονη, καθώς θα είστε περισσότερο σε επαφή με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μπορεί να βιώσετε περισσότερες διακυμάνσεις της συναισθηματικής διάθεσης και μπορεί ακόμα και να πάρετε μερικές πολύ παρορμητικές αποφάσεις.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η σούπερ ματωμένη Σελήνη του Ιανουαρίου, 2019

Αυτές είναι πιο γενικές επιδράσεις της Πανσελήνου, αλλά βέβαια η εμπειρία θα είναι διαφορετική για τον καθένα βάσει του ζωδίου του. Η έκλειψη της Σελήνης φέρνει βαθύτερη κατανόηση του εαυτού, ανυψώνει τα μυαλά μας στην ανώτερη δύναμη. Ας δούμε ποιοι θα επηρεαστούν λιγότερο:

 Ιχθύες

Αυτή η έκλειψη θα στείλει τη λιγότερη ενέργεια προς εσάς και για καλό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε προσαρμογές, όμως. Μια νέα καθημερινή ρουτίνα θα σας κάνει καλό! Αυτό μπορεί να σημαίνει να αλλάξετε την καφετέρια που συχνάζετε ή να βρείτε μια νέα διαδρομή για τη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Ενώ γενικώς είστε μηχανή κοινωνικών μέσων, Δίδυμοι, αυτή η έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντα μπορεί να κάνει τις πολλαπλές προσωπικότητές σας να παλεύουν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντί να υπομένετε αυτή την εσωτερική διαμάχη και να δημιουργείτε άγχος στον εαυτό σας, κάντε ένα διάλειμμα από το τηλέφωνό σας. Επιτρέψτε στον πολύπλευρο εγκέφαλό σας να ξαναβρεί το κέντρο του και να ευθυγραμμιστεί με τον ανώτερο εαυτό σας.

 Παρθένος

Είναι η ώρα να πάρετε ρεπό, Παρθένοι. Έχετε την κοσμική έγκριση να κοιμηθείτε παραπάνω και να χαλαρώσετε κάτω από αυτή την έκλειψη της Σελήνης. Θα υπηρετήσετε τον ανώτερο και αυθεντικότερο εαυτό σας επαναφορτίζοντας τις μπαταρίες σας και απολαμβάνοντας χρόνο μόνοι σας κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης.

Τοξότης

Είστε γνωστοί για την περιέργεια και το περιπετειώδες πνεύμα σας, αλλά αυτή η έκλειψη της Σελήνης θα σας φέρει φιλοσοφικά ερωτήματα.

Πιθανώς θα έχετε τη διάθεση να κάνετε πνευματικά διεγερτικές συζητήσεις με φίλους και με ανθρώπους που θαυμάζετε.

Αν πιο πολύ θέλετε να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ, εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια διαβάζοντας ένα βιβλίο που έχει να κάνει με τα μυστήρια που πάντα ιντρίγκαραν το φλογερό πνεύμα σας!