Σοκ! 5 άτομα Βίαζαν φοιτήτρια για περισσότερο από 1 μήνα!

Συνελήφθησαν 5 άτομα συνελήφθησαν διότι απήγαγαν κοπέλα και την βίαζαν ομαδικά για περισσότερο από ένα μήνα! Η τουρίστρια κρατήθηκε όμηρος υπό την απειλή περιστρόφου μέσα σε ένα απομονωμένο υπόγειο δωμάτιο κοντά στον τόπο του προσκυνήματος.

Η συμμορία πλησίασε την κοπέλα σε βουδιστικό ναό που είχε επισκεφθεί, και παρουσιάστηκαν ως ξεναγοί, μιλώντας της Ιαπωνικά. Την παρέσυραν σε παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο και εκεί τη βίασαν και της αφαίρεσαν περίπου 1.200 στερλίνες κάνοντας χρήση της κάρτας ανάληψης μετρητών που είχε η κοπέλα.

Όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε εξαιτίας των επανειλημμένων βιασμών και των άθλιων συνθηκών διαβίωσης, μεταφέρθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στην Γκάγια (το τοπικό διοικητικό κέντρο) για να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει και να φθάσει στο Βαρανάσι, όπου κατάφερε να πλησιάσει γιαπωνέζους τουρίστες οι οποίοι την βοήθησαν να έρθει σε επαφή με το προξενείο της Ιαπωνίας στη γειτονική Καλκούτα, πρόσθεσε.

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην Ινδία, σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και κατά συρροή βιασμό Γιαπωνέζας τουρίστριας.

Οι αρχές της Καλκούτας έκαναν ανακοινώσεις για το περιστατικό, αναφέροντας ότι νεαρή γυναίκα από την Ιαπωνία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από οργανωμένη συμμορία που την απήγαγε και την κακοποιούσε για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα, στι 23 Νοεμβρίου.

Τα κρούσματα σεξουαλικής βίας είναι συχνά στην Ινδία ενώ υπάρχουν οργανωμένες συμμορίες που βάζουν στο στόχαστρο τουρίστριες. Αν και η νομοθεσία προσπαθεί να καλύψει τα τεράστια κενά που υπήρχαν, δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά το τεράστιο πρόβλημα.