Σοκ! 48χρονη έκανε στοματικό σεξ σε… άγνωστο 28χρονο μέσα σε αεροσκάφος!

Ούτε τα προσχήματα δεν μπόρεσε να κρατήσει μία 48χρονη, η οποία επιδόθηκε σε στοματικό σεξ σε έναν 28χρονο συνεπιβάτη της σε πτήση της Delta Airlines.

Το ζευγάρι προχώρησε στις ακατονόμαστες πράξεις, ενώ κάθονταν στις θέσεις τους στο αεροσκάφος, παρά το γεγονός ότι γύρω τους βρίσκονταν παιδιά και ηλικιωμένοι.

Το FBI άρχισε έρευνα για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε σε πτήση από το Λος Άντζελες προς το Ντιτρόιτ, το βράδυ της Κυριακής.

Η γυναίκα και ο 28χρονος, που δεν έχουν κατονομαστεί, λέγεται ότι ήταν εντελώς άγνωστοι, προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Ένας από τους επιβάτες εξοργισμένος από το περιστατικό δήλωσε: «Η πράξη αυτή από μόνη της είναι ανάρμοστη για δημόσιο χώρο», ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Υπάρχουν παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένοι. Θα έπρεπε να τους σεβαστούν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πέταξε με ανταπόκριστη στο Μαϊάμι, ενώ η γυναίκα συνέχισε για το Νάσβιλ.

Η Delta Airlines αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Νωρίτερα φέτος, είχε έρθει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ένα άλλο ζευγάρι που επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις σε πτήση της Ryanair.

Εκείνοι ωστόσο δεν ήταν τόσο τυχεροί γιατί καταγράφηκαν από άλλο επιβάτη. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ούτε και εκείνοι ήταν κανονικό ζευγάρι, με τον άνδρα μάλιστα να έχει αφήσει σπίτι την έγκυο αρραβωνιαστικιά του, ενώ εκείνος πήγαινε στην Ίμπιζα για Σαββατοκύριακο.