Σοκ! 17χρονος σκότωσε 13χρονη ακολούθως την βίασε και την έθαψε!

Δεν δίστασε να περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από 233 χρόνια. Ο 50χρονος σήμερα Jose Ferreira ομολόγησε τη δολοφονία της 13χρονης Carrie Ann Jopek που εξαφανίστηκε το 1982.

Tο WISN 12 News επικοινώνησε με τις αρχές μετά την ομολογία του και ο 50χρονος κατηγορείται για δολοφονία. “Η ιστορία του ήταν σε ανησυχητικό βαθμό λεπτομερής”, σημείωσε ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Chris Gegg. Όπως ανέφεραν παρουσιαστές του σταθμού, ο Jose Ferreira είχε καλέσει σε γραμμή αυτοκτονίας πριν επικοινωνήσει με την ομάδα ειδήσεων του WISN News 12.

Ο Jose Ferreira, όπως ομολόγησε, ήταν 17 ετών όταν έριξε τη 13χρονη Carrie Ann Jopek από τις σκάλες όταν δεν τον ακολούθησε στο υπόγειο επειδή δεν ήταν σίγουρη αν τον ήθελε ερωτικά. Η ανήλικη κοπέλα έσπασε τον λαιμό της στην πτώση, με τον Jose να δηλώνει πως έκανε σεξ μαζί της πιστεύοντας ότι είναι αναίσθητη και την έθαψε όταν κατάλαβε πως είναι νεκρή.1

“Έχουν περάσει 33 χρόνια από τότε που έφυγε. Προσευχόμουν για αυτή την ημέρα”, δήλωσε η μητέρα της Carolyn Tousignant μετά τη σύλληψη του 50χρονου. Έχει ακόμα τύψεις για εκείνη τη μέρα.

Η 13χρονη είχε τιμωρηθεί στο σχολείο και βρισκόταν στο γραφείο του διευθυντή επειδή ήθελε να πάει σε εκείνο το πάρτι.

Όταν κάλεσαν τη μητέρα της να την πάρει από το σχολείο, επέλεξε να την αφήσει να γυρίσω πίσω μόνη μιας και το σπίτι ήταν μόνο ένα τετράγωνο μακριά.3

“Κατηγορώ τον εαυτό μου μερικές φορές. Θα είχε πάει κρυφά ούτως ή άλλως”. Άρχισε να ψάχνει στη γειτονιά όταν συνειδητοποίησε πως η κόρη της δεν είχε γυρίσει μετά από ώρες. Έψαξε ακόμα και στο σπίτι όπου βρέθηκε στη συνέχεια το πτώμα της.

Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο μέχρι που κάποιος εργάτης εντόπισε το πτώμα της 17 μήνες μετά την εξαφάνισή της. “Πέρασε 2 χρόνια κάτω από αυτό το μέρος”. Η μητέρα της διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δολοφόνο της κόρης της που της είχε πει όταν ήταν μαζί με τη 13χρονη τη νύχτα που πέθανε.

Ο Jose Ferreira εμφανίστηκε στο δικαστήριο το Σάββατο και παραμένει υπό κράτηση στο Milwaukee County Jail. Η μητέρα της 13χρονης δήλωσε στον σταθμό που αποκάλυψε τον δολοφόνο της πως η Carrie Ann Jopek τον είχε στοιχειώσει. “Δεν έβγαλα ποτέ από το μυαλό μου τον θάνατό της. Τώρα θα πληρώσει για ό,τι της έκανε”.