Σοκ! Χτύπησε την σύντροφο του μέχρι θανάτου επειδή ήταν… αλκοολική

«Από τη νεκροψία φαίνεται πως ο θάνατος της Αν Μαρί Κρόππερ δεν ήταν ατύχημα. Ο θάνατός της προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα βίαια χτυπήματα»…

Ο 52χρονος Ιαν Γκόρντον από το Σάουθπορτ της Μεγάλης Βρετανίας σκότωσε την σύντροφό του Αν Μαρί γιατί είχε γίνει αλκοολική.

Στην αρχή των ερευνών ο δράστης είχε δηλώσει στην αστυνομία και τους τραυματιοφορείς που μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, πως η Αν Μαρί έπεσε στο ντούζ και χτύπησε. Ωστόσο η νεκροψία έδειξε πως το σώμα και το κεφάλι της Αν Μαρί έφεραν 100 σημάδια ή/και τραυματισμούς.

«Από τη νεκροψία φαίνεται πως ο θάνατος της Αν Μαρί Κρόππερ δεν ήταν ατύχημα. Ο θάνατός της προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα βίαια χτυπήματα» ανέφερε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα.

Παρά την αρχική του κατάθεση ο Ιαν άλλαξε τη θέση του και δήλωσε ένοχος ομολογώντας πως ο ίδιος την σκότωσε.

«Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να πίνει πάρα πολύ… Την ημέρα του συμβάντος ήρθε στο διαμέρισμά μου με μια βαλίτσα και με ενημέρωσε πως μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο. Μου είπε πως οι γιατροί την προειδοποίησαν να σταματήσει το αλκοόλ και να αρχίσει αποτοξίνωση άμεσα γιατί αλλιώς θα πέθαινε τις επόμενες τρεις μέρες…» ανέφερε ο κ.Γκόρντον στην απολογία του στο δικαστήριο.