Σοκ! Της έκαναν bullying για τα κιλά της… ενώ ήταν σε κίνδυνο η ζωή της! (Video)

H Korisa Miller είχε πάει με τη φίλη της να ψαρέψουν στα παγωμένα νερά της λίμνης St. Clair στο Μίτσιγκαν όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε μέσα.

Η φίλη της προσπάθησε να την τραβήξει αλλά δεν μπορούσε και τότε άρχιζαν να φωνάζουν, τραβώντας την προσοχή δύο ψαράδων που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο Τζόε και ο Μαρκ το μόνο που κατάφεραν ήταν να της βγάλουν το παλτό και το φούτερ, που την έπνιγαν, και να φωνάξουν για βοήθεια τον σερίφη.

Εκείνος φτάνει στο σημείο και με μία κάμερα κατέγραψε την προσπάθειά του, με την Korisa να ακούγεται να λέει ότι έχει παγώσει και δεν νιώθει τα άκρα της.

«Ύστερα από δύο λεπτά στο νερό, από την μέση και κάτω είχα μουδιάσει. Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Μου έβγαλαν το παλτό και το φούτερ γιατί με έπνιγαν, αυτός ήταν ο λόγος που φόραγα μόνο ένα μπλουζάκι» είπε σύμφωνα με την Daily Mail.

Τελικά η κοπέλα ανασύρθηκε στην επιφάνεια, έχοντας μόνο μερικούς μώλωπες.

Το bullying
Όταν η Miller δημοσίευσε το βίντεο με την περιπέτειά της δεν πίστευε ότι ο κόσμος θα αντιδρούσε και θα της έκανε bullying για τα κιλά της!

«Μετά από μια τέτοια τραυματική εμπειρία στην οποία παραλίγο να πεθάνω, αυτό έχουν να πουν κάποιοι» είπε στην Detroit Free Press, σχολιάζοντας όσα διάβασε για τα κιλά της.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πια δεν έχουν συνείδηση. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να ζυγίζεις 180 κιλά. Τώρα είμαι λιγότερα. Πολλοί με υπερασπίστηκαν αλλά θέλω να εγώ να μιλάω για μένα. Ντροπή!» είπε.