Σοκ! Τηλεπαρουσιαστής πήγε να απατήσει τη σύζυγο του και βρέθηκε χωρίς… όρχεις! (Video)

Ο 30χρονος παντρεμένος Ρώσος τηλεπαρουσιαστής, Ντίμτρι Νικολάεβ, βρισκόταν για ποτό σε ένα μπαρ της Μόσχας, όταν μία ελκυστική γυναίκα τον πλησίασε και του έπιασε την κουβέντα.

Οι δυο τους, λίγο αργότερα, πήραν ένα ταξί και πήγαν σε μια κοντινή σάουνα, για να συνεχίσουν την βραδιά τους. Εκεί, σύμφωνα με το LifeNews.Ru, ο άντρας ήπιε μια μπύρα.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι ότι ξύπνησε, νιώθοντας έναν οξύ πόνο κάτω από τη μέση του και είδε το παντελόνι του να έχει πλημμυρίσει από αίματα.

Ο ίδιος είπε «Εγώ γνώρισα μια κοπέλα στο μπαρ και στη συνέχεια πήγαμε με ταξί στη σάουνα. Θυμάμαι ότι είχα πιεί μια μπύρα, και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο».

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι το περιστατικό που του συνέβη, έγινε ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι οι όρχεις του αφαιρέθηκαν από κάποιον που ήταν γνώστης στο να διαπράξει τον ευνουχισμό.

Η ρωσική αστυνομία πιστεύει ότι ο Ντμίτρι έπεσε θύμα συμμορίας που εμπορεύεται ανθρώπινα όργανα στη μαύρη αγορά.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι απλά με μαχαίρωσαν, αλλά οι γιατροί, μου είπαν πως οι όρχεις μου είχαν αφαιρεθεί».

Ο Ντίμτρι πέρασε αρκετές ώρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε δεύτερη επέμβαση για να κλείσει η πληγή, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε συμπέραναν ότι η αφαίρεση των όρχεων του έγινε είτε από γιατρό, είτε από κτηνίατρο!

Ο Ντμίτρι εν τω μεταξύ, είπε στη σύζυγό του ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά του όργανα λόγω αιφνίδιας σοβαρής ασθένειας.

Δείτε το βίντεο: