Σοκ στον Καναδά! Τροχόσπιτο εκτοξεύτηκε από τον δρόμο και προσγειώθηκε σε κατάστρωμα φέρι (Video)

Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του απίστευτου δυστυχήματος που συνέβη στον Καναδά, όταν ένα τροχόσπιτο που κατέβαινε λόφο εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε στο κατάστρωμα ενός φέρι, που μόλις είχε ξεκινήσει το δρομολόγιό του.

Το θύμα είναι, σύμφωνα με την αστυνομία του Κεμπέκ, ο οδηγός του τροχόσπιτου Ερίκ Μπελέκ, και το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Tadoussac του Καναδά.

Ο 40χρονος ανασύρθηκε από το όχημά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Από το τροχόσπιτο ανασύρθηκε σοβαρά τραυματοσμένη και μία 40χρονη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η στιγμή που το τροχόσπιτο σπάει τη ράμπα του δρόμο, εκτοξεύεται και προσγειώνεται πάνω στο φέρι.

Όπως γράφει η εφημερίδα Mirror, ο οδηγός του οχήματος χαρακτηρίζεται ήρωας, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκανε ό,τι μπορούσε για να προειδοποιήσει τον κόσμο και να αποφύγει άλλα οχήματα και πεζούς στη μοιραία διαδρομή του.

Εκτιμάται πως ο 40χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω τεχνικού προβλήματος.

«Φαίνεται πως τα φρένα του ήταν εκτός λειτουργίας, κόρναρε ασταμάτητα για να μας προειδοποιήσει» περιέγραψε μία γυναίκα που βρισκόταν στο κατάστρωμα του φέρι με τα δύο παιδιά της.

«Επικράτησε πανικός, πολλοί άνθρωποι κινδύνεψαν» ανέφερε άλλη επιβάτις

https://www.youtube.com/watch?v=R3gizv7laIc