Σοκ! Σκότωσε την σύζυγο του επειδή νόμιζε ότι τον… απατούσε!

Σάλος έχει προκληθεί στο Πακιστάν όπου ένας άνδρας στραγγάλισε τη σύζυγό του η οποία είχε βρεθεί θετική στον ιό HIV και στη συνέχεια την κρέμασε από το δέντρο έξω από το σπίτι της, κατηγορώντας την ότι κόλλησε επειδή τον απάτησε με άλλον άνδρα. Το θύμα ήταν 32 χρονών και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Υπεβλήθη σε σχετική εξέταση και βρέθηκε θετική στον HIV, σύμφωνα με αστυνομικό της επαρχίας Σιντ.

Ο άνδρας της βρίσκεται πλέον υπό κράτηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φόνο. Το φονικό συνέβη σε πόλη κοντά στη Λαρκάνα όπου ωστόσο τουλάχιστον 700 άτομα έχουν βρεθεί θετικά στον ιό τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι περισσότεροι από τους φορείς είναι παιδιά κάτω από πέντε χρονών σύμφωνα με τους επικεφαλής του τομέα υγείας των Ηνωμένων Εθνών. Ένας ντόπιος γιατρός θεωρείται ύποπτος για τη μόλυνση με τον ιό εκατοντάδων ανθρώπων στους οποίους χρησιμοποιούσε μολυσμένη σύριγγα. Οι Πακιστανοί αξιωματικοί δεν μπορούν να διακριβώσουν αν ο γιατρός ενεργούσε εν αγνοία του ή εκδικητικά. Πάντως, και ο γιατρός έχει βρεθεί θετικός στον HIV. Βρίσκεται και αυτός υπό κράτηση ενώ αρνείται τις κατηγορίες ότι εις γνώσιν του μόλυνε τους ασθενείς του.

Πηγή: Daily Mail