Σοκ! Παιδόφιλος δάσκαλος αντάλλαζε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Παιδόφιλος δάσκαλος στο φημισμένο St Benedict’s Catholic School στο Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή την στιγμή που αντάλλαζε υλικό παιδικής πορνογραφίας με άλλους παιδόφιλους.

Ο 37χρονος Peter Allott προσπαθούσε να βρει μέσα από ιστοσελίδα ομοφυλοφίλων που γίνονταν σεξ πάρτι με κοκτέιλς και ναρκωτικά. Στην κατοχή του βρέθηκαν 200 φωτογραφίες το περιεχόμενο των οποίων ήταν αρρωστημένο και ακραίο. «Σε πολλές από τις φωτογραφίες ο πόνος και η αγωνία απεικονίζονται στα πρόσωπα δίχρονων παιδιών και θα μου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αν τα παιδιά αυτά ζουν», είπε σοκαρισμένος ο δικαστής.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε 33 μήνες φυλακή. Ο Allot που δήλωσε ένοχος καταδικάστηκε για κατοχή ακραίου υλικού παιδικής πορνογραφίας και για διανομή άσεμνου υλικού σε τρίτους. Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι ο παιδόφιλους είχε μοιράσει το υλικό σε άλλους 25 παιδόφιλους.

«Ο Allot μοίραζε τις εικόνες κακοποίησης παιδιών σε ομοφυλόφιλους σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο. Από το 2012 είχε αντιγράψει το υλικό στον σκληρό του δίσκο στο σχολείο που εργαζόταν με τη σκέψη ότι εκεί θα ήταν ασφαλές καθώς δεν θα κινούσε υποψίες», είπε ο εισαγγελέας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι και ο ίδιος είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν παιδί και η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά το θάνατο της μητέρας του το 2012. Ο Allot ήταν και χρήστης ναρκωτικών καθώς ξόδευε την εβδομάδα 760 ευρώ για να τα αγοράσει.

Ο δικαστής που του απήγγειλε τις κατηγορίες είπε: «Εκανες διπλή ζωή. Συμμετείχες σε gay πάρτι, έκανες σεξ με πολλαπλούς συντρόφους, έπαιρνες ναρκωτικά και παράλληλα έβλεπες και τέτοιες εικόνες. Το πρωί φορούσες το κουστούμι σου και πήγαινες στη δουλειά σου. Παιδιά υπέφεραν για να ικανοποιείσαι εσύ σεξουαλικά. Αυτό είναι κάτι που θα το κουβαλάς για όλη σου τη ζωή».