ΣΟΚ: Ο πατέρας τεμάχισε και έβρασε το πτώμα της 4χρονης Άννυ

Οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος του 27χρονου Βούλγαρου και πατέρα της μικρής Άννυ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τεμάχισε και κατόπιν έβρασε το πτώμα της 4χρονης, προκαλούν σοκ….

Ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού έδωσε σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία, μία  φρικαλέα λεπτομέρεια για τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης

«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την… εξαφάνισή της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και ομολόγησε τη φρικτή πράξη του.

Την εκδοχή του τεμαχισμού της 4χρονης επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της μητέρας, Σταύρος Γεωργίου. «Είναι τραγική η εικόνα της μητέρας. Δε μπορεί κανείς να διανοηθεί πως το παιδί είναι νεκρό. Η μητέρα έχει μάθει πως το πτώμα έχει τεμαχισθεί», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένος ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης.

Ο πατέρας φέρεται να προχώρησε στο ειδεχθές έγκλημα, επειδή ζήλευε τη σύζυγό του, καθώς αυτή αγαπούσε περισσότερο την 4χρονη από τον ίδιο, σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΙ. Έτσι, σκότωσε το παιδί και κατόπιν το τεμάχισε προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.